Com hem fet en altres ocasions quan el que es pressupostava no corresponia amb la realitat, per responsabilitat i per a que no es genere més dèficit del que el PP ha generat, hem presentat reclamacions als pressupostos de 2013 en el següent sentit:

 

1- Deixar constància de l’incompliment de l’article 193 del Text Refundit de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals i per tant de la vulneració de la legalitat vigent.

 

2- Que s’aplique el principi de prudència i no es puga disposar de diferents partides del pressupost pel mateix import que deuria ingressar MERCADONA, tant en Impost sobre Construccions com en Llicències d’obres, – que s’haurien d’especificar -, i que haurien d’estar vinculades en el pressupost a l’existència real dels dits ingressos.

 

3- Hem demanat que l’equip de govern elabore un informe on s’ indique el més detallat possible quant i com  va a retallar les partides de despesa que disminueixen respecte a 2012. I que este informe s’adjunte als pressupostos de 2013.

 

4- Modificació de la Base 33 d’Execució del Pressupost de 2013 per la que s’elimina el Càrrec corporatiu amb dedicació exclusiva, s’eliminen també les assignacions per Junta de Govern i es redueix a la meitat les Delegacions d’Alcaldia.

 

5- Modificació de les bases per accedir a la gestió d’aquelles instal·lacions que actualment no paguen res i que s’estipule una quota anual d’acord amb la instal·lació i els serveis que es presten.

 

6- Eliminació del projecte per a fer una rotonda en el camí de la Mar i Jaume I. Buscar una solució  més econòmica.

 

7- Tancar la partida Publicitat i Propaganda en la qual ja s’han gastat 6.298,05 €.

 

8- Demanar que a l’hora de aprovar o desestimar estes reclamacions, hi haja un informe tant de secretaria com d’intervenció en el que es valore la idoneïtat d’aprovar o desestimar-les.

 

Microsoft Word - RECLAMACIONS PRESSUPOSTOS 2013.doc

Microsoft Word - RECLAMACIONS PRESSUPOSTOS 2013.doc

Microsoft Word - RECLAMACIONS PRESSUPOSTOS 2013.doc

Microsoft Word - RECLAMACIONS PRESSUPOSTOS 2013.doc

Microsoft Word - RECLAMACIONS PRESSUPOSTOS 2013.doc