Dimecres 31 de juliol a les 19:30 Ple Ordinari

ORDRE DEL DIA:

 

1- Actes anteriors.

 

2- Resolució al·legacions i aprovació definitiva del Pressupost de 2013

 

3- Resolució al·legacions a l’Ordenança del paeller i aprovació definitiva.

 

4- Dació de comptes informes trimestrals de morositat

 

5- Acord permuta entre l’Ajuntament i Melianan Gestión.

 

6- Aprovació definitiva retaxació de càrregues del PAI Espais de l’Est.

 

7- Adhesió al conveni marc per a la implantació d’oficines integrades d’atenció al ciutadà.

 

9- Aprovació conveni subscrit amb Diputació per l’ajardinament d’una part de l’entorn del Palau.

 

10- Mocions.

 

MOCIÓ DE COMPROMÍS PER A QUE LA CONSELLERIA PAGUE EL DEUTE DEL MENJADOR DEL COL·LEGI PÚBLIC EL CASTELL D’ALBALAT.

MOCIÓ PAGAMENT DEUTE ESCOLA ALBALAT

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Mateu Rodrigo Lizondo diu:

    Vos suggeresc que vigileu amb cura les bases del proposat ajardinament de l’antic hort del castell. Més diners no vol dir millor instal·lació, i a Albalat n’hi ha l’exemple de l’errònia solució que es va donar fa anys a la plaça del Castell, elevant el nivell (perjudici per al castell i les cases i perill cert en el flux de l’aigua de pluja) i posant paviment de llosa clara marmòria (intensificació abusiva de l’efecte de la llum solar a l’estiu). El castell exigeix un tracte molt digne, i cal fer-ho comprendre a l’administració.
    Salutacions,

    • albalatdelssorells diu:

      Moltes gràcies Mateu pel teu suggeriment. Estem d’acord amb que el Palau exigeix un tracte molt digne i intentarem que així siga. El punt 9 de l’ordre del dia: Aprovació conveni subscrit amb Diputació per l’ajardinament d’una part de l’entorn del Palau. Es refereix i així costa al conveni, que l’Ajuntament d’Albalat no disposa dels recursos per a fer front a l’ajardinament de l’entorn del Castell i la diputació es compromet a pagar obres per un màxim de 75.000 €. Però segons ens va dir el Sr. Alcalde i per tant hem de creure-s’ho, el projecte per a este ajardinament encara no està elaborat. Evidentment que la Diputació destine 75.000 € per a continuar amb les obres de dignificació del Palau, ens sembla una bona notícia. Vam demanar que se’ns convoque als diferents partits polítics per a que puguem participar d’eixe projecte i millorar-lo. El Sr. Alcalde es va comprometre a convocar-nos, per tant quan tinguem el projecte i el veiem podrem decidir si fa justícia al valor del Castell o no. Quan ho sapiguem anirem informant-vos des dels mitjans que COMPROMÍS per Albalat utilitza habitualment. Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *