Després d’un estiu un poc atípic pel que fa a la temperatura i climatologia, sempre arriben puntuals les festes Majors del nostre poble. Festes que des de Compromís pensem que s’han de reinventar i actualitzar per rellançar-les i que tornen a brillar com ho van fer abans. No és nou açò que diem, i any rere any es va confirmant que fa falta un canvi en les nostres festes. Continuem pensant que cal obrir un debat entre tots els agents socials que intervenen i participen en les nostres Festes Majors per a, entre tots, fer una proposta per a adaptar les festes al segle XXI.

 

La vida social d’un poble es més viva, quan més persones dediquen una part del seu temps de descans, a participar en les associacions, festes, entitats esportives, entitats musicals, falles, penyes taurines, etc.

 

Albalat és un poble amb un gran nombre d’associacions,  i per tant, hi ha molta gent que dedica desinteressadament el seu temps lliure per a fer el seu poble més viu i dinàmic.

 

Des de Compromís, volem fer un xicotet homenatge amb aquestes línies, a totes aquelles persones que durant tot l’any treballen, després d’acabar la seua jornada  laboral, i que moltes vegades ho fan sense  cap reconeixement, i aixina i tot, treballen per que els demés puguen gaudir de la feina feta.

 

A tots aquells que treballeu en alguna associació o festa d’Albalat dels Sorells, MOLTES GRÀCIES.

 

Compromís vol desitjar a tot el poble d’Albalat molt BONES FESTES 2013.