20131105_171121Com ja sabeu, Compromís d’Albalat dels Sorells va presentar un estudi de 111 fulls amb un total de 217 punts que no són accessibles per a persones amb cadira de rodes o amb mobilitat reduïda. Aquest estudi va ser presentat a l’Ajuntament  amb una moció on sol·licitàvem el compromís de totes les forces polítiques per a fer d’Albalat un poble totalment accessible per als vianants i amb total garantia de seguretat.
Doncs be, sembla que al Partit Popular no li agrada que Compromís faça bona oposició i presente propostes per millorar Albalat. Amb l’excusa que no els agradava l’argumentació de la proposta que vam presentar, només amb això,  la van votar en contra.

DSC_0909Això va ser el que el Sr. Alcalde ens va dir. També va dir que ja estaven fent coses en eixe sentit. Des de Compromís vàrem decidir eliminar allò de l’argumentació que no li agradava al PP per tal què l’aprovaren. Seguiren  posant més excuses, van dir que era tota l’argumentació. En eixe moment vam decidir eliminar tota l’argumentació i només deixar els punts d’acord. Però ni així ho van aprovar. Era evident que el PP ja tenia decidit no votar-la a favor encara que fora una proposta molt bona per al poble. Així governa el PP, voten a tot NO per sistema encara que siga una proposta bona.

DSC_0974