El passat 15 de novembre de 2013, 45 Diputats del Partit Popular signaren un document per demanar l’indult per a l’Alcalde de Torrevieja, Pedro Hernández Mateo, condemnat a tres anys de presó i set d’inhabilitació per un delicte de prevaricació i falsedat en document públic, en l’adjudicació d’un contracte per al Servei de Recollida de fem.

 

A les Corts Valencianes la tercera força política del Parlament és la de la corrupció. Entre els diputats i diputades del PP i aquells que estan al Grup Mixt imputats per la justícia per casos de corrupció en sumen nou: Orange Market, Gürtel, Brugal, Cooperació, etc, evidencien que el govern valencià ha estat sotmès al saqueig de diputats sense principis que han espoliat la institució.

 

És una autèntica burla que es demane solidaritat amb qui ha utilitzat els fons públics per afavorir interessos particulars conscientment, i també ho és que es recolze una petició d’indult.

 

Per això presentàrem una moció al nostre Ajuntament per censurar i reprovar als Diputats del Partit Popular que han signat favorablement per demanar un indult per a un alcalde corrupte. També demanàvem que es regule l’accés a la figura de l’indult per impedir que aquells condemnats per corrupció en l’exercici de la política se’n beneficien.

El PP va votar en contra posant-se del costat dels corruptes. No deixa de sorprendre’ns que el PP no defense els interessos dels ciutadans.