El Sr. Alcalde vol reparar la sèquia centenària de fecals del carrer Major

El PP proposa la rehabilitació de la sèquia de més de cent anys mitjançant el sistema anomenat manega de reparació, que consisteix en revestir internament la tuberia o canalització mitjançant la introducció i el posterior enduriment d’una manega de fibra de polièster amb revestiment de poliuretà i impregnada de resina epòxid (“ThermoLiner”).

La utilització d’este mètode el justifiquen, citem literalment de la memòria per que,  “ Resulta inviable el levantamiento del propio firme para realizar actuaciones sobre la red de saneamiento al estar recientement ejecutado, lo que derivaría en nuevas molestias para los vecions así como deshacer el trabajo realizado por la Consellería convirtiendolo en gasto innecesaria”

L’informe es d’este febrer de 2015. Si passeu per les obres demà mateix, podreu vore que encara no hi ha ficat ni un gram de asfalt, que els forats estan encara oberts, que encara queda molt per fer. Però a l’informe es diu que l’obra de Conselleria ja està feta  i que hi hauria que alçar el que ha fet Conselleria per a ficar les canalitzacions com Deu mana.

Mireu que diu un Arquitecte veí d’Albalat i que viu al carrer Major “La solución técnica más eficaz en este caso es levantar la red existente y hacer una nueva, al coste que sea, dado que la solución de entubado sólo es efectiva en determinados casos donde la red existente tiene unas ciertas condiciones (tuberías de sección circular sin quiebros, pendientes adecuadas, etc.), que la existente no reúne. Además el destapar la red a cielo abierto permite detectar otros problemas como entronques con las acometidas particulares (muchas de ellas aún serán acequias de ladrillos, igual que la propia red actual, puede que hasta haya algunas cegadas por el paso de otras instalaciones, me he encontrado algún caso en la población y no será el único), ajustes y mejoras en pendientes, dimensionado adecuado…en definitiva, que entubar algo que está mal, no deja de ser entubar un problema.”

Podeu vore el que ha publicat al seu blog: http://boscohurtado.blogspot.com.es/

A que està jugant el PP d’Albalat dels Sorells? Sr. Alcalde, que està fent vostè? I per què ho fa?

No seria millor agafar eixos 120.000 euros, i ara que encara estan les obres en marxa, substituir les dos sèquies fecals per dos tuberies en condicions? Que l’obra no estaria per a inaugurar en eleccions? Clar que no, però faríem les coses ben fetes. Que vol fer vostè  Sr. Alcalde?

Nosaltres no podem més que denunciar-ho públicament. El poble els va donar la majoria absoluta, i ells, el PP, fent us fan i desfan com veieu.

La qüestió és si la legislatura que ve el poble també els donarà la majoria.

 

DSC_0691

 

DSC_0692

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *