COMPROMÍS PER ALBALAT APOSTARÀ PER LA SEGURETAT DELS MÉS MENUTS ALS PARCS I CONSULTARÀ LES NECESSITATS I OPINIONS DELS USUARIS

IMG-20150330-WA0005 DSC_0308

“És necessari crear parcs segurs i que responguen a les necessitats dels seus usuaris”

Un dels punts que inclourà Compromís per les pròximes eleccions locals serà dotar de la màxima seguretat tots els parcs de la població. “És un tema que preocupa a molts dels pares i de les mares que porten allí a jugar els seus fills”.

Encara que hagen estats acabats d’inaugurar, els parcs de Mestre Serrano i de l’Hort del Comte tenen algunes deficiències en matèria de seguretat, que han estat detectades pels seus usuaris i ens les han traslladat.

Compromís tractarà de solucionar aquests problemes d’una forma participativa i escoltant els usuaris. ”Consultarem l’opinió de qui més entenen i utilitzen aquestes coses i també d’aquells a qui més els preocupa: els xiquets i xiquetes i els seus pares i mares. No volem fer una política d’esquenes a la població i a les seues demandes: volem que tots i totes ens facen saber quines són les necessitats reals i els perills existents”.

Un altre dels punts del programa de Compromís serà la construcció de columpis per als bebés. “En tot el poble només hi ha un columpi per als xiquets i xiquetes d’aquesta edat i està situat als parcs dels Espais de l’Est. Creem que és necessari que cada edat dispose de les seues zones de joc”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *