COMPROMÍS PER ALBALAT DEL SORELLS ADVOCA PER LA TRANSPARÈNCIA I LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA.

“SOM GENT HONESTA I TREBALLADORA, NO TENIM RES QUE AMAGAR”.

transparènciaCompromís per Albalat dels Sorells posa com objectiu prioritari en el seu projecte de govern la transparència i la participació ciutadana. “Posarem en marxa el Consell de Participació Ciutadana, des d’on els veïns i veïnes podran participar directament en les decisions, així com aportar tot allò que estimen oportú i creguen que s’ha de desenvolupar des de l’Ajuntament”.

Compromís vol que el veïnat siga part indispensable del projecte del poble per això els pressupostos seran participatius. “Les obres faraòniques són cosa del passat, es el moment de que el veïnat trie on es deuen de gastar els diners”.

Un altre del punts prioritaris de Compromís per Albalat és, sens dubte, la transparència. “Nosaltres tenim les mans netes, som gent honesta i treballadora, i ho demostrarem. Donarem comptes de tot periòdicament, que el poble siga conscient d’on van a parar els diners dels seus impostos”.

“Amb els mitjans que hi ha hui en dia, pagina web, xarxes socials, etc. No informa el que no pot sinó el que no vol, cal que la gent torne a confiar en els polítics, no tots som iguals”. Esta és la gran aposta de Compromís per Albalat dels Sorells, canviar la forma radical de governar. “Per a nosaltres la gent no només són vots cada quatre anys, són persones amb necessitats que canvien dia a dia i hem d’escoltar-los per poder cobrir-les, amés han d’estar informats de tot allò que passa al seu Ajuntament, al cap i a la fi els diners dels impostos són de tots”.
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *