COMPROMÍS PER ALBALAT AMB L’ESPORT

albalat esport“LA JUNTA ESPORTIVA MUNICIPAL FARA DE NEXE ENTRE LES ASSOCIACIONS ESPORTIVES”.

Compromís per Albalat, aposta sense cap dubte per la creació d’una Junta Esportiva Municipal, on estiguen representades totes les associacions esportives, usen o no les infraestructures municipals. “La Junta Esportiva Municipal farà de nexe entre totes les associacions esportives, recollirà les seues necessitats, els seus suggeriments i propostes d’activitats”.

Des de l’Ajuntament s’ha de fomentar la creació de escoles esportives, a més de donar oportunitats a noves disciplines. “L’esport és una manera saludable de divertir-se, conèixer a gent i fer amistats, cal crear hàbits esportius des de la infància”.

Fer esport per fer ‪#‎comboi‬ ‪#‎ambValentia‬

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *