COMPROMÍS PER ALBALAT DELS SORELLS APOSTA PER LA FORMACIÓ I PER LA JOVENTUT

albalat dels sorells“VOLEM FACILITAR I INVERTIR EN LA FORMACIÓ DELS NOSTRES JOVES”
Un dels eixos principals del programa que presenta Compromís per Albalat dels Sorells és millorar la formació dels joves de la localitat. “Pensem que els nostres joves han d’estar ben preparats per poder millorar les seues possibilitats laborals”.
Si Compromís forma part del govern municipal, es subvencionarà una gran part del cost d’estos cursos per als empadronats a Albalat. “En una situació com l’actual en la que hi ha una taxa d’atur tan elevada, que castiga especialment els menors de 30 anys, cada vegada s’exigeix més formació als joves que es volen incorporar al mercat laboral. Creem que l’Ajuntament té l’obligació de facilitar aquesta formació”.
En l’actualitat, l’oferta d’aquest tipus de cursos en la nostra localitat és nul•la. “Oferirem cursos d’idiomes, de monitor d’oci i temps lliure, d’informàtica, de fotografia, de primers auxilis, manipulador d’aliments… Estarem oberts a sugerències per poder ampliar la nostra oferta”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *