ES L’HORA DEL COMPROMIS #ambValentia

Ha arribat el dia en el que les persones valentes donem la cara i fem un pas endavant, sense por, amb fermesa. Ara és el moment d’omplir el carrer de futur, d’esperança, de somriures. És l’hora del Compromís. Que s’escolte la nostra veu ‪#‎ambValentia‬

Este video formà part el passat dia 30 d’abril de la presentació de la candidatura de Compromís per Albalat dels Sorells. Gràcies a tots els valents i valentes que heu decidit donar la cara per un projecte que és de tots i totes.

També tinguerem el plaer de contar amb Fran Ferri, Diputat de Compromís a les Corts Valencianes, un gran valent que a treballat de valent per acabar amb la corrupció. Gràcies Fran per estar ahí donant-mos suport.

I per suposat gràcies a tots els veïns, veïnes, companys i companyes que ens vareu acompanyar.

És l’hora del canvi. És l’hora del Compromís #ambValentia

 

 

 

 

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *