cartell cursos AlbalatUn dels principals objectius que des de Compromís teníem quan vam accedir a l’equip de govern era dotar de continguts els espais del Centre Cívic i de l’edifici de l’antic gimnàs. Per això, vam decidir traslladar els cursos que, des de la regidoria d’Educació i Formació i la d’Esports, s’havien programat i que es van posar en marxa a principis d’octubre.
Com que l’oferta de cursos actuals era més àmplia que la d’anys anteriors, la regidora d’Educació i Formació, Marisa, va haver de quadrar aules i horaris per poder facilitar la disponibilitat horària als usuaris. Una tasca en la qual va rebre l’ajuda de la regidora Sònia.


A banda de cursos que ja s’havien ofert altres anys i que es continuen desenvolupant en l’actualitat, com el de preparació del mitjà, el de ioga, pilates, teatre i zumba, també s’han introduït nous cursos. Així, com a novetat des de la regidoria d’Educació s’han proposat els cursos d’anglès i de preparació del mitjà pels funcionaris de l’Ajuntament. També s’han ofert cursos d’informàtica i de valencià per estrangers però, de moment, no hi ha prou persones interessades per poder obrir grup.


Estem molt contents amb la bona acollida que han tingut aquestos cursos i amb el gran nombre de veïns i veïnes que s’han apuntat ja que, per exemple, en el cas d’anglès s’han obert, de moment, quatre grups i encara hi ha gent a l’espera per si n’eixiren més. Així que si estàs interessat ja saps, anima’t que mai es tard per aprendre i ara ho pots fer per un preu molt econòmic!