Com ha anat esta setmana? Ha sigut un poquet més curta però, per a nosaltres, igual d’intensa. Ací vos deixem un resum del que hem anat fent:
DIMARTS: Colau es va reunir amb l’Alcalde i la regidora d’Educació d’Emperador per tractar diversos temes del col·legi públic el Castell, en la qual va haver una bona sintonia i unió per treballar per la nostra escola pública. També va tindre una reunió amb la secretària per tractar diversos temes legals. A més, va avançar feina de despatx, signant i atenent a visites i es va reunir amb Marisa i, després, els dos van anar a visitar les instal·lacions de l’edifici de l’antic gimnàs per revisar uns problemes de goteres.


DIMECRES: Colau es va reunir amb els tècnics d’urbanisme i va signar documentació. Va tindre una visita amb el tècnic a les obres que s’estan fent en Jaume I per tractar de solventar un problema existent. També va tindre una reunió amb el cap de la policia i va realitzar el treball habitual de despatx. Sònia va reunir-se amb Colau i amb Lluís Mesa. També van anar Colau, Marisa i Sònia a una reunió comarcal per posar en marxa el pacte d’alcaldes de la Unió Europea per reduir un 20% les emissions de CO2.


DIJOUS: Colau es va reunir amb comercials d’una empresa de telefonia per concretar nous contractes que permetran reduir a la meitat la factura de telèfon i, a més, milloraran el servei. També va rebre alguns veïns i veïnes i va treballar al despatx. Després, reunió amb la secretària i el tècnic assessor d’intervenció de l’Ajuntament. Xavi, per la seua banda, va estar organitzant els trofeus de la volta a peu del proper dissabte 24 d’octubre.


DIVENDRES: Colau va tindre una reunió amb el cap de la policia local i el de Massalfassar. També va visitar la piscina per controlar el manteniment de la piscina i es va reunir amb un treballador del col·legi. Després, reunió amb Marisa per tractar diversos temes i reunió d’esports amb Xavi i el club d’atletisme. A més, va estar signant document i avançant feina al despatx. Marisa, per la seua banda, es va reunir amb Lluís Mesa i Elena Guasque, treballadora de l’Ajuntament que s’encarrega de l’escola matinera, per comentar pròximes activitats. Per la nit, sopar solidari contra el càncer al que van acudir Colau, Sònia i Marisa.