Esteu preparats per a la carrera d’esta vesprada? Si no s’animeu a córrer-la, acosteu-vos a animar!

Vos deixem un resum del que hem anat fent al llarg d’esta setmana:
DILLUNS: Colau va dinar amb els alcaldes de Compromís a la comarca (Foios, Meliana, Massalfassar i Puçol, perquè l’alcaldessa de Godella no va poder assistir) per intercanviar impressions i parlar sobre necessitats comuns, com la possibilitat de compartir un Servei de Protecció Civil o una Oficina de Promoció Lingüística del Valencià. També es va reunir amb Cales de la Plana, amb Marisa per tractar temes de Cultura i, per últim, va tindre una reunió de treball d’urbanisme amb Amanda (PSPV) i amb el portaveu del PP. Marisa, a més de amb Colau, també es va reunir amb una companyia de teatre per futurs projectes i Sònia, per la seua banda, es va reunir amb Lluís Mesa i amb l’associació de comerciants per intercanviar idees i propostes.


DIMARTS: Colau va tindre mesa de negociació amb els representants dels treballadors i sindicats de l’Ajuntament. També es va reunir amb la secretària i amb el cap de policia i va avançar feina diària de signar i revisar documentació. Després, va dinar amb els representants dels jubilats de l’Horta Nord, acompanyant la representació local. Sònia es va reunir amb l’informàtic per veure els avanços en el disseny de la nova pàgina web, Xavi va tindre una reunió per acabar de preparar la volta a peu i Marisa es va reunir amb la junta de la banda musical per parlar de futurs projectes.


DIMECRES: Colau va rebre a una representant d’un partit polític d’Albalat i van tractar diversos temes d’àmbit local, de gestió i d’infraestructures. També es va reunir amb un dels proveïdors de l’Ajuntament i va rebre veïns i veïnes del poble. A més, va rebre veïns i veïnes del poble i va revisar expedients, va repassar el registre d’entrada i va signar documents. De vesprada, reunió explicativa i per escoltar propostes amb els veïns i veïnes del carrer Major, en la qual van intervindre els nostres companys Colau, com a alcalde, i Xavier Vàzquez com a regidor de Participació ciutadana i a la que també van acudir Sònia i Marisa, que també es va reunir amb Lluís Mesa.


DIJOUS: Colau va atendre veïns i veïnes i també va estar treballant en el tema dels pressupostos. A més, va avançar feina de despatx, com signar documents, i es va reunir amb una treballadora de l’Ajuntament. Per la vesprada. reunió de l’equip de govern amb la resta de regidors de Compromís i del PSPV.


DIVENDRES: Colau va estar treballant al despatx i signant documentació diversa. També es va reunir amb Marisa per preparar la Nit d’ànimes del proper 31 d’octubre, a la que ja podeu apuntar-vos en l’Espai Cultural. Xavi va acabar d’enllestir els últims detalls de la volta a peu d’esta vesprada.