Ja esteu apuntats per la Nit d’ànimes al Castell orgnitzada per la regidoria d’Infància? Uns 100 xiquets i xiquetes ja s’han inscrit per passar-ho d’allò més bé. Recordeu que podeu portar-vos l’entrepà per sopar tots junts! Ací vos deixem un resum del que hem fet durant esta setmana:

DILLUNS: Colau va estar avançant la feina diària del despatx, com mirar expedients, bases, ordenances, el registre d’entrada i repassar factures. També va anar a la piscina per a controlar paràmetres i la pèrdua d’aigua que té. Sònia va estar a l’Ajuntament preparant el Consell Agrari i la nova web del consistori. Marisa es va reunir amb Colau i amb Lluís Mesa.

DIMARTS: Colau va rebre veïns i veïnes, proveïdors, signant documents i revisant expedients. També va visitar el poliesportiu per veure les reparacions que s’estan duent a terme i a la piscina amb un tècnic per parlar de les deficiències i desperfectes que té. Per la vesprada es va dedicar a treballar els pressupostos.


DIMECRES: Colau es va reunir amb els tècnics d’urbanisme i va realitzar gestions de personal. A més, es va reunir amb Sònia per acabar de preparar el Consell Agrari, que es va celebrar eixe mateix dia. Altres reunions amb el tècnic d’intervenció i la secretària pel tema de pressupost i altra reunió amb Sònia per parlar dels projectes que ha iniciat, com la nova web, el portal de transparència i mesures per la promoció del comerç local. Sònia, per la seua banda, va contestar registres, va posar en marxa la sol·licitud d’arbres pel dia de l’arbre, va estar treballant en la nova web amb Lluís Mesa i va acudir, com a regidora d’Agricultura, junt a l’alcalde i amb els representants dels llauradors del nostre poble, al Consell Agrari, que no es convocava des del 2007.


DIJOUS:
Colau es va reunir amb una empresa de serveis, juntament amb la secretària i amb el cap de policia. També va atendre diversos veïns i veïnes i va realitzar gestions amb la Diputació, a més de reunir-se amb un treballador de la colla. Els nostres quatre regidors també van assistir a la junta de govern.


DIVENDRES:
Colau va realitzar gestions internes de l’Ajuntament i va revisar el registre d’entrada per portar-lo al dia. També es va reunir amb Yolanda. Marisa va tindre una breu reunió amb Lluís i Elena per acabar de tancar coses per esta vesprada. Xavi va fer una avaluació de la volta a peu del dissabte passat amb l’empresa, el club d’atletisme i el cap de policia. Colau i Marisa van sopar amb Vicent Marzà, conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esports.