Resum de la setmana 9-15 novembre

Com ha anat la setmana? Nosaltres estem totalment consternats pels atacs que va patir anit la ciutat de París i tenim el nostre pensament amb les víctimes i amb les seues famílies.
A continuació vos deixem un xicotet resum del que hem fet al llarg d’esta setmana i, com veureu, no hem parat de fer faena.
DILLUNS: Colau va atendre veïns i veïnes i va estar treballant al despatx revisant ordenances. També es va reunir amb la secretària i amb Marisa. Marisa, a més de la reunió amb Colau, va ajudar a Lluís Mesa a apuntar els jubilats i pensionistes per al dinar de hui i, juntament amb Sònia, es va reunir amb els hostelers locals per poder dur endavant futurs projectes.
DIMARTS: Colau va estar amb la colla mirant temes del poliesportiu i de la piscina. També es va reunir amb Diego, cap de la policia, per perfilar temes i campanyes, a més de la feina diària de despatx. De vesprada, junta de govern a la que van assistir els nostres quatre regidors, Colau, Marisa, Sònia i Xavi.
DIMECRES: Colau va assitir al Ple en la Diputació del Consorci de Bombers. També es va reunir en l’Ajuntament de València amb Cònsol Castillo, regidora de pedanies, i amb el regidor d’Urbanisme. A més, va visitar el registre, acompanyant una veïna que estava interessada en estudiar documentació antiga. Reunió amb Marisa i amb Amanda i reunió de pressupostos amb la secretària, el tècnic interventor, Xavi, Marisa, Sònia i Amanda. Marisa, a més, es va reunir amb la tressorera de l’Ajuntament, també reunió de tributària i reunió amb Colau i Sònia.
DIJOUS: Colau es va reunir amb el tècnic de cultura per iniciar projectes per potenciar el Palau dels Sorells. També va assistir a la reunió de la Conselleria d’Educació per concretar temes del programa Xarxa Llibres i va signar documentació. A més, juntament amb Marisa, va assistir a la xarrada sobre conductes adictives que es va celebrar en el Centre Cívic.
DIVENDRES: Colau va anar amb Marisa a comprar material per l’escola matinera i també es van reunir els dos per revisar diferents expedients relacionats en educació. També va signar documentació i va realitzar diverses transferències. Xavi, per la seua banda, es va reunir amb el club d’atletisme i amb Diego, cap de policia, per planificar la carrera de San Silvestre.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *