Resum de la setmana del 16 al 22 de novembre

Bon migdia i bon cap de setmana! Nosaltres hem tingut una setmana molt completa en la que no hem deixat de treballar. Ací vos deixem un xicotet resum.
DILLUNS: Colau es va reunir en la Conselleria d’habitatge, obres públiques i vertebració del territori per signar la Declaració Institucional de creació de l’Autoritat de Transport Metropolità de l’àrea de de València, perquè cal potenciar i reorganitzar el transport públic i donar solució als municipis metropolitans. També va esmorzar amb els alcaldes de Compromís de la comarca per tractar diversos temes. A més, juntament amb Marisa com a regidora d’Educació, es va reunir amb l’Ajuntament de Foios, l’Ampa de l’institut i els regidors d’Educació dels municipis implicats per organitzar-se pel tema de la xarxa de llibres. Sònia també va aprofitar per anar al registre i consultar documentació.
DIMARTS: Colau es va reunir amb un tècnic audiovisual. També va assistir a la Comissió executiva del Consorci Comarcal de Serveis Socials, òrgan del que és vocal. Marisa, per la seua banda, es va reunir amb Lluís Mesa i també amb Àlex Tortajada, que impartix els cursos de teatre.
DIMECRES: Colau es va reunir amb una empresa de teatre i també va avançar treball al despatx. Juntament amb Marisa, es va reunir amb una veïna per parlar del tema de l’escoleta municipal i també amb Marisa es van reunir per preparar la campanya del programa Xarxa llibres. A més, es van reunir Colau, Sònia i Marisa per tractar diversos temes i Marisa es va reunir amb representants de laCaixa. Per últim, va haver comissió de comptes, comissió informativa per preparar el plenari del pròxim dimecres i reunió de l’equip de govern.
DIJOUS: Colau va continuar treballant en l’organització de la Xarxa llibres i va revisar el registre d’entrada. A més, es va produir una reunió d’esports amb Xavi i una de cultura amb Marisa i amb Lluís Mesa, tècnic cultural.
DIVENDRES: Colau es va reunir amb una empresa de gestió i tramitació de sancions. També es va reunir amb el cap de la policia local i amb la secretària. A més, reunió amb Sergi Ruiz, alcalde de Foios, per mirar de portar endavant un programa d’agricultura ecològica solidària per donar una eixida a persones aturades. També va signar documentació i va revisar el registre d’entrada per portar-lo al dia. De vesprada, Colau, Marisa i Sònia van assistir a la presentació del llibre “Missioneres de no sé on”, de l’escriptora local Amparo Gimeno que es va celebrar el dia 20 de novembre, dia del llibre en valencià. Per la nit, van assistir al concert que va oferir la Unió Musical.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *