Bon dia i bon cap de setmana, ací vos deixem un xicotet resum d’algunes de les coses que han anat fent els nostres regidors al llarg d’aquesta setmana.
DILLUNS: Colau va rebre un comercial d’una empresa de gestió digital de documents i va atendre alguns veïns i veïnes. També es va reunir amb Yolanda per posar en comú diversos temes i amb Lluís, tècnic de cultura local, pel tema del butlletí d’informació local. A més, es va reunir amb la secretària i amb els tècnics d’urbanisme. Sònia, per la seua banda, va realitzar diverses gestions i telefonades, mentre que Marisa es va reunir amb Lluís per coordinar l’agenda cultural.
DIMARTS: Colau va estar realitzant diverses gestions a l’Ajuntament sobre temes d’urbanisme i de personal. A més, va estar signant documentació diversa i redactant alguns documents i algunes notes de premsa. També va rebre veïns i veïnes i va revisar expedients de contenciosos administratius.
DIMECRES: Colau es va reunir amb el tècnic de cultura i va redactar diversos documents. També va realitzar diverses gestions per anar tancant els projectes de les inversions sostenibles de la Diputació a Albalat i es va reunir amb l’equip de govern, la secretària i l’assessor d’intervenció per resoldre alguns dubtes dels pressupostos. Sònia i Marisa, a banda de la reunió de l’equip de govern, també es van reunir amb Colau i van estar treballant amb Lluís.
DIJOUS: Colau va realitzar gestions de personal relacionades amb Pactem Nord. També va atendre el president dels jubilats, va fer gestions d’urbanisme referents a les obres de sanejament del carrer Major i va revisar i preparar documentació pel proper plenari. Marisa es va reunir amb Colau per parlar de diversos temes i amb Lluís per tractar la programació cultural.
DIVENDRES: Colau va estar signant documentació i es va reunir amb una empresa que gestiona i realitza mapes per a navegadors i noves tecnologies. A més, els 4 regidors de Compromís van acudir a la junta de govern per estudiar la modificació de diversos reglaments.