Com cada dissabte, ací teniu un xicotet resum del que hem anat fent al llarg d’estos dies. A disfrutar del cap de setmana!
DILLUNS: Colau va estar mirant el registre d’entrada i treballant en l’elaboració de díptics i diferents campanyes que s’estan organitzant. A més, va realitzar gestions d’urbanisme sobre el tema del clavegueram del carrer Major. Per últim, es va reunir amb el cap de la policia local per tractar diferents temes relacionats amb la seguretat.
DIMARTS: Colau va rebre comercials d’algunes empreses i va ajudar diversos veïns i veïnes en la gestió de documentació. Juntament amb Marisa, com a regidora d’Educació, es va reunir amb la direcció del col·legi el Castell. Per últim, reunió del col·lectiu per parlar de temes referents a la cultura.
DIMECRES: Colau va estar signant documentació i redactant documentació diversa, propostes i articles. També es va reunir amb l’equip d’urbanisme per tractar diferents temes, entre ells la protecció i el reforçament de l’arquet medieval. Sònia, per la seua banda, es va reunir breument amb Colau i va estar treballant amb Lluís, tècnic cultural. Els nostres regidors també van acudir a les comissions que es van celebrar, una informativa i altra de comptes, prèvies al ple de la setmana que ve.
DIJOUS: Colau es va reunir amb una empresa de gestió i eficiència de documentació. També es va reunir amb el cap de la policia local i el cap de la colla per posar en comú i encetar diferents projectes en matèria de seguretat i reformes al municipi, així com signar documentació i revisar documents de comptabilitat. A més, va estar preparant diferents reunions i es va reunir amb el cos de policies per marcar les línies d’actuació i procediments. Per últim, es va reunir amb Sònia, com a regidora de Medi ambient, i amb un veí del poble per parlar de temes mediambientals, en la que es va posar sobre la taula un projecte molt ambiciós, energies renovables, gestió de l’aigua, residus sòlids, transport…
DIVENDRES: Colau va signar ordres de pagament i preparant documentació. També va rebre una companyia de teatre per concertar un dia per fer una obra benèfica, així com gestions amb el tècnic de cultura, Lluís, per tancar les partides de publicitat i edició de el Faro. A més, va signar documentació i va revisar el registre. Per últim, reunió de l’equip de govern a la que van acudir els nostres quatre regidors, Colau, Marisa, Sònia i Xavi, per parlar de diversos temes.