Bon dissabte! Ací vos deixem un resum del que han fet els regidors i regidores de Compromís durant aquesta setmana.
DILLUNS: Colau va estar realitzant gestions d’urbanisme i de control de les obres del canvi de direcció del carrer Major. També va revisar el registre d’entrada i va visitar i planejar les modificacions per fer accessibles les voreres del poble, a la qual cosa va anar amb la regidora d’urbanisme, l’arquitecta i el cap de la colla. A més, va visitar diferents punts del terme per veure treballs fets i problemes existents. Sònia, per la seua banda, es va reunir amb l’informàtic i amb la treballadora encarregada de la transparència.
DIMARTS: Colau va estar atenent alguns veïns i veïnes, es va reunir amb la secretària i va signar documentació diversa. També es va reunir amb Sònia i va rebre alguns veïns de la Canyada que van visitar el poble i el Palau per veure, entre altres coses, el pergamí que commemora el nomenament de fill predilecte al Pare Salvador. Per últim, juntament amb Marisa com a regidora d’Educació, es va reunir amb personal del col·legi el Castell.
DIMECRES: Colau va atendre representants d’una empresa de gestió documental i aplicacions per ajuntament. També es va reunir amb el conserge del col·legi, amb un comercial de telefonia i amb el president de la fundació Caixa Albalat. Amb Marisa, es van reunir amb el col·legi, l’AMPA i l’arquitecte per parlar del pati d’infantil. Per últim, es va celebrar ple ordinari al que van assistir els nostres quatre representants.
DIJOUS: Colau va estar redactant notícies i documentació. A més, va atendre veïns i veïnes i es va reunir amb el tècnic de cultura per anar concretant coses de El Faro. Marisa, com a regidora d’Educació i representant de l’Ajuntament, va assistir al Consell escolar.
DIVENDRES: Colau es va reunir amb el cap de la policia i va revisar el registre d’entrada i signar documentació. També es va reunir amb Joan Ribó, alcalde de València, per tractar amb ell diversos problemes i projectes que afecten els termes d’Albalat dels Sorells i de la ciutat de València. Per últim, va haver una reunió de l’equip de govern a la que van acudir els nostres regidors.