Feliç diumenge, com ha anat esta setmana? Ací vos deixem un resum del que hem anat fent durant estos dies.
DILLUNS: Colau va concretar i coordinar algunes actuacions entre la colla i la policia local, com ara el canvi de sentit del carrer Major, la senyalització de càrrega i descàrrega davant de l’escoleta per facilitar als pares i mares l’estacionament per deixar els xiquets i xiquetes i evitar perills, etc. També va estar atenent alguns veïns i veïnes i va visitar el poliesportiu per veure com anava la reparació i el manteniment de la gespa del camp del futbol que s’està fent i el control de l’aigua de la piscina, a la que va tirar el producte per mantindre-la en bones condicions i que no es faça verda com altres anys. A més, per la vesprada els nostres regidors van acudir als tres minuts de silenci pels assassinats per violència de gènere.
DIMARTS: Colau va estar posant al dia el registre d’entrada i signant documents diversos. També va estar signant i repassant la memòria de serveis socials. Per una altra banda, es va reunir amb el tècnic de cultura, Lluís Mesa, per tornar a editar periòdicament el butlletí local El Faro. De vesprada, els nostres regidors van estar acompanyant els Reis d’Orient en la seua visita a Albalat dels Sorells i Marisa, com a regidora de Cultura, va repartir els premis als Betlems guanyadors.
DIMECRES: Dia de Reis.
DIJOUS: Colau va estar treballant en el despatx per avançar en el disseny del conveni de col·laboració entre les associacions locals i l’Ajuntament d’Albalat. A més, va rebre alguns veïns i veïnes i va atendre alguns dels desperfectes que van ser generats pel vent, per tractar de donar solució.
DIVENDRES: Colau va seguir treballant en el disseny i en l’estructuració del periòdic municipal que es pretén publicar de forma mensual. Per una altra banda, va visitar diferents punts del terme en els que havien surgit diversos problemes.