Resum de la setmana del 29 a l’1 d’abril de 2016

La setmana de Pasqua ha sigut més curta del normal, ací vos deixem el resum des del 29 a l’u d’abril.
Dimarts: Colau va estar fent gestions d’urbanisme. Va tindre una reunió amb el cap de policia per tractar diferents temes de seguretat. També va tindre una reunió amb el tècnic de cultura per tancar l’edició de El Faro i tractar temes de subvencions. A la vesprada tots els regidors de Compromís van assistir a una reunió de l’equip de govern.
Dimecres: Colau va estar amb el tècnic de cultura i uns tècnics de so i llums estudiant com fer noves instal·lacions a l’espai Cultural per millorar les existents i valorar la necessitat d’equipament que te el local. Posteriorment Marisa i Colau es van reunir amb el tècnic de cultura. Colau també va tindre una reunió amb el cap de policia i el cap de colla.
A la vesprada Colau va estar preparant el Plenari que hi va haver eixa mateixa vesprada i al que van assistir tots els regidors de Compromís.
Dijous: Colau va estar atenent al matí a veïns i veïnes del poble. Va estar signant documentació i ficant al dia el registre d’entrada. Marisa i Colau van tindre una reunió per ultimar detalls de la setmana cultural. I amb el tècnic de cultura es va fer el tancament de l’edició de El Faro del mes d’abril.
Divendres: Colau va rebre veïns i veïnes que havien demanat cita per parlar amb ell. Va estar signant documentació i ficant al dia el registre. Colau va tindre una reunió de personal amb alguns treballadors de l’Ajuntament. També va estar signant les nòmines i ordres de pagament.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *