Resum des del 14 al 23 de març

Feliç Dijous Sant i bones Pasqües! Nosaltres, abans d’estos dies de descans, ens hem deixat la faena feta. Ací vos deixem un xicotet resum.
DILLUNS 14: Colau va estar signant i revisant documentació i també va anar a la Diputació de València per estar present a l’acte d’entrega dels banderins contra la violència de gènere, que es van lliurar a les dos falles del poble. A més, es va reunir juntament amb Marisa amb Lluís, tècnic cultural, per mirar el tema de les subvencions de cultura.
DIMARTS 15: Colau es va reunir amb el comercial d’una impremta i va realitzar gestions diverses sobre temes del nostre col·legi públic. De nit, els nostres quatre regidors, Colau, Marisa, Sònia i Xavi, van acudir a la primera nit d’albades, organitzada per la regidoria de Cultura.
DIMECRES 16: Colau va estar revisant el Carrer Major per veure quines millores es poden incloure en el projecte de millora i també es va reunir amb Diego, el cap de la policia local. A més, es va reunir amb Marisa per decidir la compra de material divers per a l’Espai Cultural i va realitzar gestions per demanar informació a veterinaris de cara a signar un conveni d’esterilització de gats.
DIJOUS 17: Colau va estar preparant documentació pel pròxim Ple ordinari i de reunions de treball. A més, va estar signant documentació per a les comissions, la mesa de negociació i la reunió de treball. A migdia, va acudir al dinar de germanor amb la Falla dels Sorells, juntament amb Marisa.
DIVENDRES 18: Colau es va reunir amb Xavi, regidor d’Esports, i Marisa, regidora de Cultura, per preparar la reunió que es celebraria la setmana següent amb les associacions culturals i esportives del poble.
DILLUNS 21: Colau va assistir a una reunió a les Corts Valencianes dels regidors i regidores de Compromís per demanar que s’accelere la creació de l’Autoritat de Transports Metropolitans per tal de resoldre els problemes de mobilitat de l’àrea metropolitana. A més, va fer gestions pel tema de les obres al Carrer Major i es va reunir amb Marisa per fer modificacions de la setmana cultural. Sònia, regidora de comerç local, juntament amb Colau, van assistir a l’assemblea de comerciants, en la que també va participar Natxo Costa, Director General de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana.
DIMARTS 22: Colau, juntament amb Amanda, va acompanyar una empresa per visitar el carrer de pilota i pressupostar el canvi de la xarxa del sostre que està molt deteriorada. També va rebre alguns veïns i veïnes del poble i va assistir a les jornades de programes d’ocupació de les entitats locals on es van presentar les noves línies de treball del SERVEF, ajudes i col·laboracions amb els Ajuntaments. A més, va acudir a una reunió de treball amb els portaveus de Compromís (Sònia) i el PSOE, a la que no va acudir el representant del PP. Per últim, juntament amb Marisa i Xavi, van assistir a la reunió amb les associacions esportives i culturals locals. Xavi, a més, es va reunir amb el regidor i el tècnic d’Alboraia.
DIMECRES 23: Colau va estar signant documentació i posant al dia el registre d’entrada. A més, es va reunir amb el tècnic de cultura per anar tancant l’edició de El Faro del mes d’abril. A més, va estar redactant notícies i, amb Marisa, va assistir a la mesa de negociació amb els sindicats i representants dels treballadors. Per últi, comissió de comptes per presentar els pressupostos de 2016, a la que també va acudir Xavi, i comissió informativa prèvia al plenari del dia 30 per tractar els temes que aniran a Ple. Marisa, a més, es va reunir amb la sectorial cultural de Compromís per acabar de tancar detalls de la setmana cultural.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *