Bon dissabte a totes i tots! Com cada dissabte, ací teniu un xicotet resum del que han fet els nostres regidors i regidores durant aquesta setmana.
DILLUNS: Colau va tindre una reunió i jornada de treball amb Xavier Rius, diputat de Cultura, i amb els tècnics culturals de la Diputació de València per informar-se de les noves línies que es seguiran en les subvencions del SARC (Servei d’Assistència i Recursos Culturals), Retrobem, Festes… A més, reunió dels regidors de Compromís i reunió del col·lectiu local per parlar de diversos temes.
DIMARTS: Colau va atendre veïns i veïnes i es va reunir amb el cap de policia per posar en comú temes de la setmana i fets ocorreguts. A més, gestions de cultura per demanar informació sobre actes, i gestions de serveis socials amb la Conselleria. També es va reunir amb Sònia, Marisa i Yolanda. A més, reunió amb el cap de la policia i un membre de protecció civil d’Almàssera. Per últim, reunió per treballar el tema de pressupostos amb Marisa i Sònia.
DIMECRES: Colau es va reunir a la Conselleria de Territori i va estar revisant i consensuant el Pla d’Acció Territorial de Dinamització i Protecció de l’Horta amb els tècnics i alcaldes dels pobles veïns. També es va reunir amb Marisa i va estar revisant i signant documents i pagaments bancaris. Xavi, com a regidor d’Esports, es va reunir amb el tècnic d’esports d’Alboraia per parlar de la possibilitat de llogar el pavelló.
DIJOUS: Colau va atendre alguns veïns i veïnes i va estar treballant en el despatx els pressupostos. També es va reunir en Conselleria amb la Directora General d’Indústria i Energia i el Director General de Comerç i Consum per tractar un projecte d’energies renovables a Albalat en el que l’Ajuntament està interessat en participar. A més, es va reunir amb els alcaldes de Meliana, Foios, regidors de Vinalesa i la Vicepresidenta de la Diputació de València per estudiar propostes per participar conjuntament en els fons FEDER de la Unió Econòmica Europea. Marisa, per la seua banda, es va reunir amb Lluís, tècnic de cultura. Xavi va assistir a una reunió de Compromís en València sobre el Sarc. Per últim, junta de govern per parlar d’alguns temes.
DIVENDRES: Colau va atendre veïns i veïnes i va signar documentació. També va estar al despatx preparant diversos expedients. Juntament amb Marisa, com a regidora d’Infància i Educació, van acompanyar els alumnes del col·legi El Castell a la cavalcada de Carnestoltes.