Bon dia! Recordeu que a les 12 s’inaugurarà l’ecoparc i que esta vesprada a les 19 hores tenim un concert conjunt de la Unió Musical d’Albalat amb la C.M.I. Santa Cecília de Puçol. Com cada dissabte, ací vos deixem un breu resum del que han fet els nostres regidors i regidores al llarg d’esta setmana.
DILLUNS: Colau va estar realitzant gestions de Sanitat amb Sònia, regidora de Sanitat, per traslladar els problemes del nostre centre sanitari a la Conselleria de Sanitat. També es va reunir amb el gestor cultural i amb els tècnics d’urbanisme. Juntament amb Marisa, com a regidora d’Educació i Infància, van acudir a l’obertura del projecte formatiu d’educació cívica i vial que ha impartit esta setmana el cos de policia local al col·legi el Castell. A més, va estar treballant per perfilar els pressupostos de 2016 i va estar signant documentació, fent escrits i redactant notícies. Per últim, va signar el pagament del programa Xarxa Llibres, per un import de 28.882,93 euros.
DIMARTS: Colau va estar atenent veïns i veïnes i es va reunir amb el tècnic de cultura, Lluís Mesa, per tractar projectes de senyalització turística d’edificis. També va adquirir material per la instal·lació del poliesportiu que s’han deteriorat i va visitar diferents obres i treballs que la colla està fent. Per una altra banda, es va reunir amb Sònia, regidora de Medi Ambient, i el representant de Compromís encarregat del tema “Pacte d’Alcaldes” per encentar el procés, fer una auditoria i el pla d’acció de reducció d’emissions. Sònia, a més, es va reunir amb la secretària i va estar treballant amb Lluís.
DIMECRES: Colau va iniciar els tràmits per la contractació de tres persones de la borsa de treball social per dur a terme el projecte d’accessibilitat de voreres. També es va reunir amb el president de l’associació Remar i un veí del poble per iniciar la col·laboració de l’Ajuntament en el projecte del camí del Sant Calze. Per la seua banda, Sònia va estar revisant el registre d’entrada i va seguir treballant amb Lluís.
DIJOUS: Colau va atendre un representant de la ONG Humana, que té tres contenidors de recollida de roba a Albalat i també va estar signant documentació. A més, va atendre una empresa que va presentar un projecte i pressupost per fer l’auditoria d’emissions i un pla d’acció per reduir-les. Per altra banda, va estar redactant documentació i notícies i signant ordres de pagament de factures. Per últim, es van reunir els quatre regidors de Compromís, Colau, Marisa, Sònia i Xavi, per parlar de temes relacionats amb les regidories gestionades per Compromís.
DIVENDRES: Colau e va reunir amb unes emprenedores locals que volen iniciar un negoci. També va estar preparant l’expedient per la reunió amb la Conselleria d’Educació. Juntament amb la regidora d’Educació, Marisa, es van reunir amb Jaume Fullana, Director General de política educativa de la Conselleria d’Educació en la que van traslladar les deficiències i necessitats del col·legi públic El Castell i també van parlar del tema de personal del centre, de la reforma del pati d’infantil i de l’escoleta municipal. A més, va estar treballant en el despatx per preparar documentació per enviar a mitjans de documentació.