Setmana del 29 al 6 de març de 2016

Bon cap de setmana. Ací vos deixem, com cada dissabte, amb un resum del que hem anat fent.
DILLUNS: Colau va estar treballant al despatx en el disseny de campanyes i en redacció de documents. A més, va fer pagaments i va signar documentació diversa. Per últim, es va reunir amb els regidors de Compromís, Marisa, Sònia i Xavi, per preparar una reunió amb les associacions esportives i culturals locals.
DIMARTS: Com que a l’Ajuntament no hi havia llum, Colau va fer treball de camp i va visitar diferents punts del poble per estudiar possibles modificacions i canvis per millorar la seguretat del poble. També es va reunir amb la comunitat d’usuaris de vessaments de la conca del Carraixet, que feia uns 8 anys que no es convocava. En ella, es va començar a treballar per millorar les condicions dels pobles usuaris. Entre altres coses, es va parlar de la situació econòmica, amb un deute de 3,4 milions d’euros, a falta que alguns pobles aporten noves dades sobre si han pagat o no. En ella també es van fixar els criteris de distribució del pagament de les quotes, es va aprovar el pressupost per 2016 i es va exposar el nou permís de vessaments amb la separació dels vessaments industrials dels urbans, amb un més que notable estalvi per a Albalat dels Sorells. Sònia, per la seua banda, va estar realitzant gestions a l’ajuntament i preparant una campanya de comerç local.
DIMECRES: Colau i Sònia van acompanyar un grup de veïns i veïnes en l’eixida de l’Espai en Ruta i van visitar el museu faller i l’exposició del ninot, que enguany s’han ubicat en el museu de les ciències per revaloritzar-lo i donar-li més prestigi de cara a que les Falles siguen declarades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Per últim, Colau va signar alguns documents i ordres de pagaments.
DIJOUS: Colau va estar signant documentació i es va reunir, juntament amb Yolanda, amb la directora general de serveis socials, Mercè Martínez, per parlar de la situació dels serveis socials al nostre municipi. La Directora els va transmetre que s’està treballant per millorar el servei, de fet enguany ja s’han augmentat un poc les partides d’ajuda, el problema que estan tenint és que s’han trobat una situació desastrosa de la gestió de l’anterior Conselleria del PP. Ara han de posar en marxa tot, i això portàra, per desgràcia, un temps. Tot i això, van parlar de diverses mesures que millorarien, i molt, els serveis socials al nostre poble, com poder dependre de la mancomunitat en tema de dependència, la possibilitat de tindre una auxiliar administrativa que allibere de feina les treballadores socials… Colau també es va reunir amb representants d’altres pobles per mirar de presentar recursos per les ordres de pagament del cànon de sanejament de la comunitat d’usuaris de la conca del Carraixet.
DIVENDRES: Colau es va reunir amb Yolanda i amb una usuària de serveis socials. També es va reunir amb els concessionaris de la gestió del poliesportiu. A més, va estar signant documentació i ordres de pagamanet i es va reunir amb Marisa per parlar de temes de cultura i anar tancant coses. Juntament amb Marisa, es va reunir amb una empresa que vol fer ús del viver d’empreses local. Va haver també reunió de treball dels portaveus, a la que van assistir Colau i Sònia, per tractar els pressupostos municipals. Per últim, reunió amb l’Associació Valencianista per programar la trobada de penyes de l’Horta nord que es farà a Albalat, a la que també va assistir Xavi com a regidor d’esports.

281 persones d’abast
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *