Setmana del 7 al 13 de març de 2016

Bon cap de setmana faller! Esperem que disfruteu d’estes festes valencianes. Nosaltres, com cada setmana, vos deixem un xicotet resum del que hem anat fent.
DILLUNS: Colau es va reunir amb l’empresa que porta la megafonia per millorar el sistema i establir si és possible fer un manteniment, que ara no es feia. També es va reunir amb representants de Mercadona per fer entrega de la memòria anual i parlar de diferents projectes que estan en marxa. A més, es va reunir amb l’arquitecta municipal pel tema de la pintura del pati interior del Palau i la restauració de l’escala per accedir a la torre nord-oest. Per últim, va redactar algunes notes i documentació diversa. Juntament amb Sònia i Marisa, va assistir a la inauguració de la setmana de la dona i al contacontes interactiu.
DIMARTS: Colau va assistir, juntament amb veïns i veïnes d’Albalat, a la ruta en femení pels carrers de València. Després, va acompanyar un grup del col·legi a pujar a una de les torres per fer una activitat extraescolar. També va redactar algunes notícies i va estar treballant en l’organització de diferents actes culturals. Per últim, va assistir a la comissió de comptes, juntament amb Xavi, i al ple extraordinari que es va celebrar per fer unes modificacions de crèdit necessàries per poder iniciar les obres de substitució del clavegueram del carrer Major i del pagament del parc saludable que s’ha instal·lat en la zona verda dels espais de l’est.
DIMECRES: Colau va estar treballant al despatx i, juntament amb Marisa, va acompanyar els alumnes del cinquè del col·legi el Castell que van anar a utilitzar la maleta didàctica que hi ha a l’espai. També va assistir a una reunió de turisme, en la que es van presentar les línies d’ajudes i subvencions del Patronat Provincial de Turisme de València, perquè hem de posar al mapa el patrimoni del nostre poble, encapçalat pel Palau dels Sorells i, alhora, potenciar el comerç local. Per acabar, va signar diversa documentació. Marisa, per la seua banda, va assistir a una reunió de cultura de la Mancomunitat, es va reunir amb Lluís per parlar de temes culturals i va assistir a la tertúlia de dones escriptores.
DIJOUS: Colau i Sònia, regidora de Medi Ambient, van assistir a la Jornada de treball pel Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia, per caminar cap a l’autosuficiència energètica i la substitució d’energies fòssils per energies netes i en Albalat ja estem en marxa cap a eixe objectiu. Allí vam conèixer la bona notícia de que tindrem més diners de la Diputació per haver-nos adherit al Pacte de les Alcaldies: per a què vos feu una idea, a la província de València hi ha menys de 20 municipis que l’han signat i Albalat és un d’ells. També van assistir a la recepció a l’Ajuntament de València i, després, Colau va posar al dia el registre d’entrada, va organitzar la ruta de la nit d’Albades i va redactar saludes i documentació diversa. Marisa i Sònia van assistir al concert de la setmana de la dona.
DIVENDRES: Colau es va reunir amb emprenedores del poble i va assistir, juntament amb Marisa, al desdejuni solidari. També va tindre una reunió de seguretat amb Diego, el cap de la policia local, i l’alferez de la Guàrdia Civil de Massamagrell. A més, va realitzar diverses gestions de personal, com gestions de vacances, dies per assumptes propis i baixes, i es va reunir amb Marisa per concretar certs temes de la Setmana Cultural. Sònia i Marisa van assistir al sopar que es va celebrar dins dels actes de la setmana de la dona.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *