Des del minut zero la Regidoria de Comerç i Foment Local ha volgut dinamitzar el comerç del nostre poble algunes accions realitzades han sigut:

1. Dos campanyes comercials: Benvinguda Primavera i La sort del Nadal al comerç local, amb col·laboració amb l’associació de comerciant i empresaris.

2. Recerca de dades comercials per introduir-les als mapes de HERE MAPS i GPS.

3. Organització del Correbars del 9 d’Octubre per donar a conèixer els serveis de restauració del nostre poble.

4. L’Alcalde i la Regidora mantingueren una reunió amb el Secretari General de Comerç i Consum, per valorar la situació i les possibilitats d’Albalat.

 

Al àrea de Transparència s’ha treballat sobretot en:

5. Un nou disseny de la pàgina WEB, més accessible, i dinàmica. Dinamització de les Xarxes Socials i el Ban Whatsapp per a que el veïnat estiga informat de tot.

6. El Portal de Transparència, en el que continuem treballant i on hem fet reunions de treball amb tots el grups municipals per consensuar el contingut. Dinamització de les Xarxes Socials i el Ban Whatsapp per a que el veïnat estiga informat de tot.

7. Instal·lació d’una webcam al Saló de Plens, que estarà en funcionament pròximament per poder veure els plens en directe des del canal YouTube de l’Ajuntament.

 

Accions d’Agricultura i Medi Ambient  

8. El més important per a nosaltres era convocar el Consell Agrari que no es convocava des del 2007 i ja s’ha reunit en dos ocasions. Per escoltar l’opinió dels llauradors en temes tan importants com on invertir els diners de la Diputació per a camins i vials. S’ha fet de mediador i s’han solucionat conflictes entre els  llauradors.

9. S’ha organitzat un curs de productes fitosanitaris per obtenir el carnet de manipulador.

10. El primer que vam proposar des de Medi Ambient va ser dur al Ple l’Adhesió al Pacte de les Alcaldies, aprovat per unanimitat, un projecte europeu per reduir les emissions contaminats, esta adhesió ha fet que rebérem més fons de la Diputació dins dels PPOS.

11. Des de Medi Ambient s’ha organitzat junt a la Regidoria de Cultura tallers de reciclatge a la bibliopiscina.

12. Hem fet el Nadal Sostenible gràcies a la col·laboració dels veïns i veïnes.