Així no, senyor Tamarit, així no

Poques de les persones que assistixen com a públic als plens municipals poden quedar indiferents davant les actituds i comportament que ens acostuma a regalar el portaveu del grup municipal popular, l’exalcalde senyor José Rafael Tamarit Sotomayor.

Durant el temps que exercí d’alcalde ja denunciàrem en més d’una ocasió les seues formes prepotents i ofensives cap als representants dels altres partits polítics. I sembla que ara, quan ja no pot fer gala de la seua autoritat, ha optat per una estratègia més pròpia d’un usuari de “forocoches” que d’un representat electe. És estrany el ple en el qual no dedica, bé a l’alcalde, bé a qualsevol dels altres membres de l’equip de govern, algun insult, algun gest de despreci o alguna impertinència. Lamentablement, senyor Tamarit, fer oposició no és això. Fent un poc de memòria, tal vegada recorde els plens en els quals, des de l’oposició, els representants de COMPROMÍS plantejaven propostes i esmenes que, rebutjades per la majoria absoluta que ostentava el PP en eixe moment, eren presentades al següent ple com a pròpies del seu partit i aprovades.

Perquè fer oposició significa presentar un projecte alternatiu al de l’equip de govern, plantejar modificacions i fer propostes des del seu programa. No únicament oposar-se de manera sistemàtica a tot. Ens queda per veure si, una vegada comencen a retransmetre’s els plens via internet, apreciem algun canvi en el seu comportament.

Perquè, amb eixa actitud, ni està vostè i el seu partit aportant res de positiu al poble d’Albalat ni, en realitat, està complint amb el manament que li han fet els seus votants. Així, senyor Tamarit, no es fa oposició, així no.

Arxivat en: El Fanal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *