El nou govern de Compromís ha apostat des del primer minut per obrir la feina als veïns i veïnes del poble. En any i mig de govern, s’han fet quatre borses de treball, una per obres i serveis, altre per personal de neteja, altra per taquiller i socorristes i una per policies locals que està a punt d’eixir. En total s’han pogut contractar temporalment 23 veïns i veïnes als que se’ls ha donat l’oportunitat de tindre uns ingressos.  

L’estiu de 2015 en col·laboració amb la Diputació es van contractar 3 veïns i veïnes per tasques de manteniment, a part, també a l’estiu 2 socorristes i un taquiller per la piscina. També al 2015 es va contractar una persona per fer una substitució al col·legi. Al 2016 s’han contractat 3 veïns per fer les obres d’accessibilitat, 8  per neteja del col·legi, 2 socorristes i un taquiller per la piscina i 2 veïns i veïnes més en col·laboració amb la Conselleria. Un total de 23 persones s’han pogut beneficiar d’esta obertura en la contractació que es fa atenent amb uns criteris objectius.  

En els propers mesos es continuarà contractant persones per continuar les obres i ajudar en el manteniment del nostre poble i generant oportunitats per tots i totes.