En clau de Compromís

La Comunitat Valenciana torna a liderar la reducció de l’atur en novembre

El total d’afiliacions a la Seguretat Social, al novembre aconsegueix la xifra d’1.761.811 afiliacions, amb 27.189 afiliats més que el mes anterior, un 1,57% més (Espanya: -0,18%), sent la Comunitat la que registra majors increments tant a nivell absolut com a relatiu. En termes interanuals l’afiliació augmenta a la Comunitat en un 3,82% (64.840 afiliats més), 0,6 punts per sobre del registre nacional (3,24%), sent la Comunitat la tercera comunitat autònoma amb major increment interanual.

Les exportacions valencianes registren un ascens del 3,3% en el període gener-setembre

Les exportacions valencianes han ascendit en el període gener-setembre de 2016 a 21.439,1 milions d’euros, la qual cosa representa un increment del 3,3% pel que fa al mateix període de l’any anterior, segons dades difoses pel Ministeri d’Economia i Competitivitat.

La Generalitat duplicarà el nombre d’agricultors beneficiaris d’ajudes a inversions en explotacions agràries després d’anys sense convocar-se

La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha publicat l’ordre de bases per sol·licitar els ajuts a les inversions en explotacions agràries emmarcades dins el Pla de Desenvolupament Rural (PDR) 2014 – 2020.

 

Marzà: “La inversió en educació, investigació, cultura i esport suposa el 25,54% del pressupost de la Generalitat per a 2017 i la consolidació dels drets socials recuperats”

El conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha explicat a les Corts el pressupost 2017 del seu departament. La Generalitat hi destina 4.527 milions d’euros, la qual cosa suposa una pujada del 5,40% respecte a 2016, el 25,54% del pressupost total de la Generalitat.

Compromís exigeix al Govern que complisca amb el que acaba d’aprovar el Congrés i incloga en els nous PGE una partida per al Transport Metropolità de València.

El portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha demanat al Govern central que incorpore en els nous Pressupostos Generals de l’Estat una partida per a finançar el Contracte-Programa de Transport de l’àrea metropolitana de València, tal com es va aprovar en la Comissió de Foment del passat 18 d’octubre.

Compromís-Primavera Europea vota  a favor d’incloure els cítrics en les proteccions de sanitat vegetal

El representant de Compromís en el Parlament Europeu, Jordi Sebastià ha mostrat la seua satisfacció després de la inclusió dels cítrics en les proteccions de sanitat vegetal a les importacions. Es tracta d’una gran victòria per a protegir els nostres camps de les plagues Cada any es detecten casos de Taca Negra  en taronges que vénen de Sudàfrica i Sudamèrica

Arxivat en: Cultura i Educació, Economia i Ocupació, El Fanal, Nacional, Sanitat i Benestar Social, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *