Més participació

Des de la regidoria de Participació destacar les noves actituds  del govern, on volem informar i fer partícipe a la població de decisions importants que prendre i que ens afecten a tots, com a exemple les reunions sobre les obres al carrer Major, seguretat en els parcs i dels Camins Escolars.

Una altra mesura important ha sigut tornar a posar en marxa l’aplicació Línia Verda per a què qualsevol veí o veïna puga comunicar les incidències o desperfectes que detecte, a través d’aquesta direcció: http://www.lineaverdaalbalatdelssorells.com/

A més estem treballant en l’elaboració d’un reglament regulador de la Participació Ciutadana on s’organitze les formes, mitjans i procediments de
participació de les veïnes i veïns d’Albalat dels Sorells.

Arxivat en: El Fanal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *