DSC_0545

El passat diumenge 22 de febrer, Compromís per Albalat dels Sorells va organitzar la primera de les tres jornades de la democràcia. En l’activitat van participar un gran nombre de xiquets que volien que s’escoltaren les seues propostes i és que ells també tenen molt a dir.

En primer lloc, els vam preguntar què entenien ells pels conceptes de política i de campanya electoral i les respostes van ser sorprenents, ja que van afirmar que una campanya electoral és allò que fan els partits polítics quan ixen al carrer a regalar coses als pares i a les mares per aconseguir que els voten i quan prometen coses que després mai arriben a complir. Malauradament, aquesta és la forma de fer política d’aquells que ens han governat fins ara.

També vam gaudir d’altres activitaDSC_0551ts, com un divertit foto-col, un taller perquè cada xiquet pintara el seu cartell electoral, música tradicional valenciana durant tot el matí… Però sense cap dubte, un dels moments més interessants va ser quan cada xiquet va escriure les seues propostes per millorar el poble i les va llegir en un faristol, com si d’una roda de premsa es tractara.

Va ser una jornada molt divertida i que continuarà el proper 29 de març en el parc del carrer Crist de les Ànimes. T’esperem!